Denis Suárez, la novetat a la convocatòria per a Vila-real

Denis Suárez, la novetat a la convocatòria per a Vila-real

L’exjugador dels groguets ha entrat a la llista de Luis Enrique per visitar el Madrigal, mentre que Rakitic, Aleix Vidal i Mathieu n’han quedat fora per decisió tècnica i Cillessen, per lesió

El FC Barcelona ja ho té tot a punt per afrontar el proper partit davant el Vila-real (diumenge, 20.45 hores). Un matx que serà el primer a la Lliga d’aquest 2017 i en què els blaugranes intentaran aconseguir la primera victòria de l’any. Luis Enrique Martínez ha facilitat la llista de convocats per viatjar a Vila-real, en què destaca el retorn de Denis Suárez.

El migcampista gallec, que precisament va viure el seu primer aniversari com a jugador del primer equip el dia de Reis, ha estat la principal novetat a la convocatòria del tècnic asturià. A més, cal destacar que Denis, curiosament, va jugar al Vila-real la temporada passada, durant la qual va disputar un total de 48 partits, va anotar 5 gols i va tenir un paper important a l’equip groguet.

En el seu lloc ha quedat fora de la convocatòria Ivan Rakitic per decisió tècnica. Aquesta és l’única modificació respecte dels 18 jugadors que van viatjar a Bilbao dijous. Juntament amb Rakitic, també han quedat fora de la llista Aleix Vidal i Mathieu, per decisió tècnica, i Jasper Cillessen, que continua recuperant-se de la seva lesió.

Així doncs, la convocatòria de 18 jugadors per visitar el Madrigal és: Ter Stegen, Masip, Piqué, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut