Nou anys de bons precedents a Vila-real

Nou anys de bons precedents a Vila-real

Els blaugrana sumen sis victòries i tres empats en els nou últims desplaçaments

El FC Barcelona visita aquest diumenge l’estadi de El Madrigal amb els bons records obtinguts en les darreres temporades. Els blaugranes no coneixen la derrota en les darreres nou visites a Vila-real, sumant sis victòries i tres empats des de que el conjunt de Frank Rijkaard va caure en el desplaçament de l’any 2007 davant l’equip de Manuel Pellegrini. En tot aquest temps el FC Barcelona ha aconseguit, com a mínim, un punt en un camp i davant un rival que sempre ha venut molt cara la victòria.

La ratxa de bons resultats va tenir inici en una eliminatòria de Copa, en la temporada 2007/08, gràcies a l’empat sense gols que es va produir entre ambdós equips. Ja amb Guardiola a la banqueta, l’equip blaugrana va aconseguir tres victòries consecutives davant el ‘submarí groc’: 1-2 (2008/09), 1-4 (2009/10) i 0-1 (2010/11). En el següent curs, un empat a zero va donar pas a un any en blanc en aquesta sèrie de duels a causa del descens del conjunt castellonenc a Segona Divisió.

Amb el retorn dels locals a la màxima categoria, els triomfs van prosseguir. El FC Barcelona del Tata Martino va aconseguir una èpica victòria per 2-3 després de superar un desavantatge de dos gols. I, amb Luis Enrique com a tècnic culer, els registres segueixen sent positius: victòries per 0-1 (2014/15) i per 1-3 (en la Copa del Rei del curs passat) i un empat a 2 en la darrera visita a El Madrigal.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut