Una semifinal de Copa amb retrobaments especials

Una semifinal de Copa amb retrobaments especials

Claver i Faverani, que van jugar al València Basket, es veuran les cares amb el seu exequip. També van jugar amb el club taronja Pau Ribas i Justin Doellman, que no hi podran ser per lesió

Tot a punt per a les semifinals de la Copa ACB. El FC Barcelona Lassa disputa aquest vespre contra el València Basket (21 h, #0) un partit especial per a diferents jugadors dels de Bartzokas. I és que Víctor Claver i Vitor Faverani, que van jugar diverses temporades amb els taronja, es retrobaran amb el seu exequip sobre el parquet del Buesa Arena de Vitòria.

De fet, Claver es va formar a les categories inferiors del València, i des de la temporada 2006/07 fins a la 2011/12 va formar part del primer equip. Va guanyar una Eurocup (09/10) i va ser subcampió de la Copa 2006. “Ja vam jugar contra ells al Palau, però ara a la Copa encara serà més especial. Tinc molts coneguts, és el club en què em vaig criar, però he d’intentar fer un bon partit”, va dir després de la classificació per a les semifinals.  

Quant a Faverani, va defensar la samarreta taronja durant dues temporades (2011-2013). Subcampió de la Copa 2013, el brasiler té un molt bon record de la seva etapa allà: “Els tinc molta estima i hi guardo grans amics, gent de l’equip que aprecio. Però això és bàsquet, el meu equip és el Barça i volem guanyar-los”. I és que, abans de l’entrenament previ al partit, ha assegurat: “Tenim molta il·lusió, però sabem que és un gran rival i que haurem de treballar molt per guanyar”.

També van formar part del València Basket Justin Doellman (2012-2014) i Pau Ribas (2012-2015), que no podran jugar per lesió però que, ja abans de l’inici d’aquesta darrera sessió, han pogut saludar vells coneguts. Aquesta nit, però, animaran el Barça des del pavelló.

Sobre el rival

Abans de l’entrenament, també han parlat Georgios Bartzokas i Marcus Eriksson. Conscient del potencial del rival, el tècnic del FC Barcelona Lassa ha assegurat que “serà un partit difícil, contra un equip que està fent un molt bon paper, que juguen amb molta confiança i que tenen un joc molt físic”. Un aspecte que també ha destacat Eriksson, un dels protagonistes del partit contra l’Unicaja. “El València és un gran equip, juga molt dur en defensa. Tenen jugadors amb molt de talent i molts complets. Haurem de parar-los a tots”, ha analitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut