Eriksson, el millor dels quarts contra l'Unicaja

Eriksson, el millor dels quarts contra l'Unicaja

Amb 18 punts anotats i 23 de valoració, el jugador del FC Barcelona Lassa ha estat el més valorat en el partit contra els de Joan Plaza La crònica del partit, aquí

Marcus Eriksson ho ha tornat a fer. Ja va ser el més destacat de l’últim partit de Lliga Endesa contra el Manresa, i ara, en aquests quarts de final de la Copa ACB contra l'Unicaja (82-70), ha tornat a exhibir el seu encert. El jugador del FC Barcelona Lassa, amb 18 punts, ha acabat sent el jugador amb una valoració més alta (23). I és que ha fet 3/3 en tirs de dos, 4/7 en triples, 4 rebots defensius i 1 tap.

Especialment important han estat els quatre triples que ha fet al tercer parcial, que han permès al Barça Lassa escapar-se al marcador. “Sempre intento fer-ho al millor possible en cada partit. Treballo dur en atac i en defensa. Si sóc millor ara no em preocupa tant, perquè només intento ajudar l’equip”.

Uns números i una actuació que li han servit per endur-se els elogis del seu entrenador, Georgios Bartzokas, després del partit contra l’Unicaja: “És obvi que ens ha ajudat molt. Estic molt feliç per ell, perquè ha tingut una actuació fantàstica. A més, encara té capacitat de créixer i madurar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut