FC Barcelona Lassa - València Basket: Semifinal d’altura a Vitòria

FC Barcelona Lassa - València Basket: Semifinal d’altura a Vitòria

Els de Bartzokas tornen a l’acció aquest dissabte –21 h– contra un rival que es va mostrar molt sòlid als quarts de final

El Barça Lassa disputa aquest dissabte, a les 21 hores i en directe per #0 de Movistar+, la segona semifinal de la Copa del Rei de bàsquet a Vitòria. Els blaugranes, que van superar per 82-70 l’Unicaja als quarts de final, es veuran les cares amb un València Basket que s’està mostrant molt sòlid i que en el seu partit va guanyar amb comoditat l’Herbalife Gran Canària (88-72). Els de Bartzokas, però, afronten la semifinal com l'equip que menys descans tindrà dels quatre semifinalistes.

El rival

Compta amb una plantilla àmplia, amb experiència i amb talent. El seu millor jugador als quarts de final va ser el pivot Dubljevic, amb 22 punts i 32 de valoració, i va tenir l’ajuda d’Oriola i Vives amb 14 i 12 punts, respectivament. A banda d’aquests grans jugadors, també disposa d'homes que poden sobresortir, com Diot, Thomas, Rafa Martínez, Van Rossom, Sastre, Sato, San Emeterio, Sikma i Kravtsov. Entrenats per Pedro Martínez, l’equip valencià és el tercer classificat a la Lliga Endesa amb el mateix balanç que el Barça.

El Barça

Va sumar un triomf molt important contra l’Unicaja en què tothom es va sentir important i en què homes com Eriksson i Renfroe van aportar punts als moments importants. Tots els jugadors que van jugar contra l’Unicaja estaran disponibles per a l’entrenador Bartzokas. Cal destacar que els lesionats de llarga durada Ribas i Lawal s’han desplaçat a Vitòria i estan al costat de l’equip fent pinya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut