Onze blaugranes a la llista de l’Europeu de Belgrad 2017

Onze blaugranes a la llista de l’Europeu de Belgrad 2017

Marc Alcalá, Óscar Husillos, Lucas Bua, Carlos Tobalina, Ángel David Rodríguez, Álvaro de Arriba, Llorenç Sales, Jordi Torrents, Cristina Lara, Blanca Fernández i Caridad Jerez representaran el FC Barcelona al Campionat d’Europa d’Atletisme

La selecció espanyola ha fet pública la llista que representarà el combinat nacional als Campionats d’Europa en pista coberta, que se celebraran a Belgrad entre el 3 i el 5 de març. Dels 34 atletes seleccionats, 11 –vuit homes i tres dones– formen part de la secció d’atletisme del FC Barcelona.

Categoria masculina

Marc Alcalá –als 1.500 metres–, Óscar Husillos –als 400 metres i campió d’Espanya el passat cap de setmana, amb rècord inclòs–, Lucas Bua –també als 400– i Carlos Tobalina –llançament de pes– són quatre dels blaugranes que viatjaran a Belgrad amb més opcions. Completen la llista de seleccionats: Ángel David Rodríguez –als 60 metres–, Álvaro de Arriba –als 800 metres–, Llorenç Sales –tercer blaugrana que competirà als 1.500 metres– i Jordi Torrents als 3.000 metres.

Categoria femenina

Cristina Lara, recentment campiona d’Espanya sub-23 i distingida amb el premi a la Millor Atleta Promesa del 2016, competirà als 60 metres. Completen la llista de seleccionades Blanca Fernández –als 3.000 metres– i Caridad Jerez –als 60 metres tanca. 

Vicente Egido

El màxim responsable de la secció ha valorat molt positivament la convocatòria dels seus atletes: “Per a nosaltres, com a club, és excepcional; som els que més atletes portem”. “Tant Alcalá als 1.500 metres –continua–, en què comptem amb grans possibilitats, com els atletes que participen als 400 metres tenen opcions de medalla”, assegura Vicente Egido abans de parlar dels diferents objectius de les tres atletes seleccionades. “Blanca por tenir alguna opció, depenent de com es desenvolupi la prova. Per a Caridad i Cristina –especialment per a la darrera, ja que encara és molt jove– passar la primera ronda ja seria un èxit”, afirma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut