Èxits de Cristina Lara i Marc Guerrero

Lara va aconseguir l’or en la prova dels 200 metres llisos del Campionat d’Espanya Promesa, mentre que Marc Guerrero es va proclamar campió de Catalunya de marxa.

Cristina Lara viu un gran inici de temporada. Després d’aconseguir la mínima per a l’Europeu de Belgrad per a la prova dels 60 metres llisos, aquest cap de setmana s’ha proclamat campiona d’Espanya en categoria promesa (sub-23), amb una gran marca de 23,87 (rècord del campionat). No va ser l'única atleta del Barça que va sumar medalla en aquests Campionats d’Espanya Promesa que es van disputar a Madrid. Ingrid Pino va aconseguir la plata en la prova dels 1.500 metres, i Mar Vico i José Lorenzo es van penjar el bronze en pentatló i llançament de pes, respectivament.

Doblet al Campionat de Catalunya de Marxa

A més de Lara, l’altre gran protagonista del cap de setmana de la secció d’atletisme del FC Barcelona ha estat Marc Guerrero, que s’ha proclamat campió de Catalunya en la prova disputada a Mataró. També va guanyar l’or Mariona Garcia, en categoria juvenil.

El planter destaca en cros

Aquest cap de setmana també s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Cros. Xavier Rafart va aconseguir l’or en categoria aleví i Berta Cabanes va guanyar la plata en categoria júnior. També van destacar: Ibrahim Chaquir (segon classificat ABSOLUT); Àlex Salgado (segon classificat CADET), i Biel Morancho (tercer classificat ALEVÍ).

Cinc ors al Campionat de Catalunya Júnior en pista coberta

Els atletes del FC Barcelona van sumar cinc ors, tres medalles de plata i cinc medalles de bronze al Campionat de Catalunya Júnior disputat a Sabadell. Els resultats confirmen el bon treball de la secció d’atletisme blaugrana amb les categories inferiors.