Óscar Husillos es proclama campió d’Espanya dels 400 metres llisos i estableix un nou rècord

Óscar Husillos es proclama campió d’Espanya dels 400 metres llisos i estableix un nou rècord

L’atleta blaugrana fa història aconseguint aturar el cronòmetre en 45.92 segons

Óscar Husillos ha volat al Campionat d’Espanya Indoor celebrat a Salamanca. L’atleta del FC Barcelona ha aconseguit proclamar-se campió d’Espanya dels 400 m i ha establert un nou rècord nacional (45.92 segons), que arrodoneix el seu primer campionat espanyol.

Husillos va tenir una sortida portentosa fent exhibició de la gran potència física i va dirigir-se al carril lliure i no va afluixar fins al final. El nou rècord establert per l’atleta del Barça millora una centèsima la plusmarca espanyola anterior, que ostentava David Canal des de l’any 2005 i que va ser gestada als Europeus de Madrid.

L’ambició d’Husillos l’ha portat a fer una sensacional exhibició que li permet situar-se segon al rànquing europeu de l’any. “Era quelcom impensable, l’objectiu era arribar al podi per competir a l’Europeu. M’he dirigit al carril lliure i ara em sembla irreal. Això és fruit del treball i del meu entrenador”. “Belgrad serà la meva primera experiència internacional a títol individual”, ha reconegut l’esportista després de la gesta. Lucas Bua De Miguel, l’altre representant culer a la prova dels 400 m, ha aconseguit una meritòria tercera posició amb 46.94 segons, marca mínima que també li permetrà competir a Belgrad.

Per la seva banda, Ángel David Rodríguez ha tornat a ser el més ràpid d’Espanya en la prova dels 60 m llisos amb 6.69, marca mínima per classificar-se per a l’Europeu Indoor que se celebrarà al març a Belgrad. I també cal destacar el nou rècord de Catalunya de Carmen Sánchez en 400 metres llisos, amb una marca de 54.22.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut