Última sessió abans de rebre el Leganés

Última sessió abans de rebre el Leganés

El Barça ha completat l’últim entrenament abans de la visita del conjunt madrileny amb els jugadors disponibles del primer equip i Aleñá, del filial

El Barça ha fet aquest dissabte l’últim entrenament previ al partit de Lliga contra el Leganés. El conjunt madrileny visitarà el Camp Nou aquest diumenge (20.45 hores) en el duel de la 23a jornada. Els blaugranes s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de polir els últims detalls d’aquest matx, que ha de servir per recuperar sensacions després de la derrota a la Lliga de Campions.

Luis Enrique ha dirigit la sessió, que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i Carles Aleñá, del filial. També s'ha pogut veure Mascherano, que segueix el seu procés de recuperació. La plantilla ha treballat amb l’objectiu de mantenir la ratxa a la Lliga, ja que l’equip acumula 15 partits consecutius sense conèixer la derrota a la competició domèstica.

Després d’aquesta sessió, Luis Enrique ha comparegut en roda de premsa davant dels mitjans informatius, i aquest diumenge al matí farà oficial la llista de convocats. A la llista no hi serà, per sanció, Sergio Busquets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut