Luis Enrique: “Hem de veure quina serà la nostra resposta davant una situació difícil”

Luis Enrique: “Hem de veure quina serà la nostra resposta davant una situació difícil”

“No sé quin Leganés ens trobarem, però normalment pressionen la sortida de pilota”, assegura el tècnic asturià

El FC Barcelona afronta aquest diumenge la visita del Leganés al Camp Nou. Un partit que els blaugranes tenen l’obligació de guanyar per continuar pressionant el liderat de la Lliga i, sobretot, per treure’s el mal sabor de boca del partit de dimarts davant el PSG. En aquest sentit, Luis Enrique ha comentat en la roda de premsa prèvia que el duel contra el Leganés és “diferent” per a nosaltres i que "ha de servir per veure quina serà la nostra resposta davant una situació difícil". I ha afegit: “Estem vius encara en les tres competicions. Tot i que en una estem tocats, tindrem temps per analitzar-ho”.

De moment, el tècnic asturià no considera que s’hagi de parlar sobre la possible remuntada perquè encara queden molts partits per jugar: “Seria ingenu pensar només en el partit de tornada. Primer hem de jugar quatre partits de Lliga que són clau”. I és que Luis Enrique ha afirmat: “Tinc l’esperança que el líder perdi punts, m’és igual contra quin rival sigui”.

Preguntat pel partit d’aquest diumenge, el preparador blaugrana ha explicat que “el Leganés té moltes variants, no només en l’aspecte tàctic, sinó que solen actuar diferents jugadors i això fa que generin més dubtes”. El tècnic ha reconegut: “No sé quin Leganés ens trobarem, però normalment tenen una conducta de pressionar la sortida de la pilota”.

Precisament, Luis Enrique ha detectat que hi ha una tendència que els rivals els pressionen més a dalt, i ha afirmat que els està costant “trobar solucions”. Finalment, el tècnic culer ha comentat que l’equip “necessita la pilota, tancar els espais i evitar les transicions del rival” per guanyar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut