L’exhibició de Luis Suárez a Mendizorrotza

Un vídeo que repassa les accions més determinants de l’uruguaià, que va ser una de les figures més destacades en el triomf del Barça contra l’Alabès

El FC Barcelona va aconseguir un contundent triomf a Mendizorrotza (0-6), i ho va fer amb un protagonista d’excepció. Luis Suárez, que ja és el Pitxitxi en solitari de la Lliga amb 18 gols, va tornar a ser una de les figures més destacades de l’equip de Luis Enrique, i, amb dos gols i tres assistències, va ser determinant en la consecució dels tres punts.

Com un autèntic caçador, el ‘9’ del Barça va rematar al fons de la xarxa una centrada perfecta d’Aleix Vidal per obrir el marcador i acabar amb la resistència de l’Alabès. Un gol clau, que va arribar al minut 37 i que va ser el premi a la superioritat blaugrana sobre la gespa de l’estadi vitorià.

Però l’uruguaià no es va quedar aquí. I és que, a excepció del 0-3, va participar directament en tots els altres gols blaugrana. Primer, amb una assistència per a Neymar, que es va quedar sol i va marcar el 0-2 (min 40). Després del descans, amb dues més: per a Leo Messi, en la jugada que va significar el 0-4 amb gol d’Alexis en pròpia porteria (min 63), i per a Ivan Rakitic, en el 0-5 (min 65).

Per acabar, Suárez va ser l’encarregat de tancar el marcador amb un xut de primeres, després d’un refús del porter (0-6, min 67). Una nova exhibició del davanter del Barça, que continua amb pas ferm en la seva lluita per ser el màxim golejador de la competició. De moment, ja ha igualat els 109 gols que va fer el seu entrenador, Luis Enrique Martínez, amb la samarreta del Barça.