Reicomsa Alcobendas – FC Barcelona Lassa: El líder no es deixa sorprendre (4-6)

Els blaugranes han superat el conjunt madrileny amb un hat-trick de Pablo Álvarez, un doblet de Pau Bargalló i un golàs de Lucas Ordoñez per continuar sumant de tres

El Barça Lassa tornava a Alcobendas només tres setmanes després de proclamar-se, en aquesta mateixa ciutat, campió de la Copa del Rei. La ciutat madrilenya continua sent talismà, i els culers no s’han deixat sorprendre per l’actual cuer del campionat. Els de Ricard Muñoz han guanyat 4-6 amb gols de Pablo Álvarez (3), Pau Bargalló (2) i Lucas Ordoñez.

Un inici frenètic

El matx ha començat de la millor manera possible: penal a favor dels blaugranes i Pau Bargalló que no ha perdonat de cara a porta i ha anotat el 0-1 als tres minuts de partit. A partir del gol, el Barça ha dominat el joc amb claredat, i el segon gol no ha trigat a arribar. Només quatre minuts després del gol de Bargalló, Pablo Álvarez, després d’una gran acció dins l’àrea, ha anotat el 0-2 per augmentar la diferència culer (minut 7).

Tot i així, els locals no han perdut la cara a l’enfrontament, i s’han tornat a ficar dins del matx amb un gol de César Candanedo, amb un xut ràpid que ha sorprès Egurrola (minut 9) per situar l’1-2. Només tres minuts després, Gonzalo Pérez ha tingut l’opció d’empatar de penal, però Egurrola ha salvat els de Ricard Muñoz amb una gran parada.

El primer temps ha transcorregut amb força igualtat entre tots dos equips, amb el Barça creant ocasions en atac però també amb bones ajudes defensives per tal de no tornar a encaixar. El conjunt blaugrana ha acabat la primera meitat reclamant un possible gol que els àrbitres no han validat.

Festival golejador a la segona

El segon període ha començat igual que el primer: amb gol matiner blaugrana. Aquest cop ha estat obra de Pablo Álvarez, que ha situat l’1-3 després que els locals cometessin la desena falta (minut 30). L’Alcobendas, però, no desistia i ha tornat a retallar distàncies dos minuts després, amb un gol de Gonzalo Pérez (minut 32).

Però l’esperança local s’ha tornat a allunyar de nou mitjançant Pablo Álvarez. L’argentí, només un minut després del gol dels madrilenys, ha aconseguit el seu hat-trick i el 2-4 per als visitants després d’una bona assistència de Marc Gual. Lucas Ordoñez hauria pogut augmentar la renda després d’una blava a Mario Martínez, però Martín Rodríguez ha salvat el cinquè.

Poc després, però, Pau Bargalló ha acabat anotant el seu segon gol de la tarda, que ha suposat la diana número 100 del Barça a l’OK Lliga. Bona assistència de Barroso, que el veu sol al segon pal, i Bargalló, amb una xut ras i potent, no ha perdonat el 2-5 (minut 41). La rèplica local ha estat mitjançant César Candanedo, que es resistia a perdre el partit (minut 42) i ha situat el 3-5.

El festival de gols no acabaria aquí, i Lucas Ordoñez, amb un potent llançament a l’escaire, ha col·locat el 3-6 a falta de tres minuts per al final (min. 47). Gol contrarestat per Gonçalo Nunes, que un minut després situava el 4-6 definitiu després d’una acció individual.

Finalment, triomf treballat del conjunt barcelonista, que, tot i l’intercanvi de cops durant tot el matx, no s’ha deixat sorprendre per l’Alcobendas. Partit molt seriós del líder de l’OK Lliga, que suma un nou triomf per mantenir-se al capdavant de la classificació.