8 Bargalló

Pau Bargalló

Davanter

Bargalló, qui pot ocupar diverses posicions i rols dins de l’equip, és un jugador amb caràcter i molta projecció

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Lliga Europea 1 2017/18
Supercopa d'Espanya 1 2017/18
Copa del Rei 2 2016/17 - 2017/18
OK Lliga 2 2016/17 - 2017/18
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or al Mundial 1 2017
Personal
Títols Quantitat Temporades
MVP de l'OK Lliga 1 2016/17
MVP de la Copa del Rei 1 2016/17
Altres
Títols Quantitat Temporades
Copa CERS 1 2013-2014