8 Bargalló

Pau Bargalló

Davanter

Bargalló, qui pot ocupar diverses posicions i rols dins de l’equip, és un jugador amb caràcter i molta projecció

Pau Bargalló arriba al FC Barcelona amb 22 anys i molt recorregut per davant. Des de petit ha viscut l'hoquei patins des de molt a prop, ja que el seu cosí Francesc, i els seus germans Jordi i Oriol, han estat i són jugador vinculats a aquest esport.

Bargalló es va formar a les categories inferiors del Noia, on es va proclamar campió de Catalunya i d'Espanya júnior sent el jugador de referència. Ja en el primer equip, el curs 2013/14, va aconseguir alçar-se amb la Copa CERS.

L'estiu de 2014, Bargalló va decidir canviar de club i va signar per dues temporades amb el Liceu, on va compartir equip amb el seu germà Jordi Bargalló. En la segona i última temporada a l'equip gallec, el jove mig va aconseguir 29 gols a l'OK Lliga i 7 a Europa.

En el seu primer curs com a blaugrana (16/17), el petit dels germans Bargalló va demostrar la seva capacitat de lideratge dins de l'equip i va ser escollit MVP de la Copa i de l'OK Lliga.

Perfil tècnic

Pau Bargalló és un jove jugador dretà que destaca per la seva polivalència. Té una gran quantitat de fonaments tècnics i sobretot tàctics, que li permeten ser un bon recuperador de boles. Els seus 185 centímetres el doten d'una gran envergadura i compta amb un bon xut de mitja distància. Malgrat la seva polivalència, ha assumit un paper ofensiu i també destaca en la faceta de constructor de joc des de zones laterals i diagonals. En definitiva, es tracta d'un jugador que pot ocupar diverses posicions i rols dins de l'equip. El seu caràcter, juntament amb la seva capacitat d'ordenar el joc i desbordar, fan de Bargalló un jugador de present i futur per al conjunt blaugrana.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa Continental 1 2018/19
Lliga Europea 1 2017/18
Supercopa d'Espanya 1 2017/18
Copa del Rei 2 2016/17 - 2017/18
Lliga Catalana 1 2018/19
OK Lliga 2 2016/17 - 2017/18
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or a l'Europeu 1 2018
Or al Mundial 1 2017
Personal
Títols Quantitat Temporades
MVP de l'OK Lliga 1 2016/17
MVP de la Copa del Rei 1 2016/17
Altres
Títols Quantitat Temporades
Copa CERS 1 2013-2014