5 Ordoñez

Lucas Ordoñez

Davanter

El davanter argentí, culer des del 2015, és intensitat i explosivitat, tota una amenaça per a les defenses rivals

El davanter argentí es va formar a les categories inferiors del UVT i el Banco Hispano argentí i amb 19 anys va aterrar a Catalunya de la mà del Cerdanyola, on s'hi va estar mitja temporada (2007/08). Posteriorment va disputar una temporada al Tenerife (2008/09) i un cop acabada va marxar al Follonica italià, equip amb el qual va guanyar la Copa.

L'estiu del 2010 va tornar a Catalunya i va fitxar pel Club Patí Vic, on hi va jugar dues temporades. Va aconseguir una Supercopa d'Espanya i el 2012 va marxar cap a La Corunya per jugar dos cursos al Liceo, equip amb el qual va guanyar una Copa Continental, una Copa Intercontinental i una OK Lliga. L'estiu del 2014 va tornar a Itàlia, aquest cop al Valdagno, on va jugar una temporada.

Lucas Ordoñez va ser presentat com a nou jugador del Barça d'hoquei patins el 29 de maig del 2015.

Perfil tècnic

Ordóñez és un davanter exterior molt imaginatiu i amb molta arribada a porteria des de posicions exteriors. És especialista en jugades a pilota aturada, com els penals o les faltes directes, i és difícil de defensar pels rivals per la seva rapidesa i moviments. En defensa és intens i explosiu, de manera que s'erigeix com un jugador fonamental en partits tancats i on sortir-se del guió té premi.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa Continental 1 2015/16
Supercopa d'Espanya 2 2015/16 - 2017/18
Copa del Rei 2 2015/16 - 2016/17
OK Lliga 2 2015/16 - 2016/17
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Mundial 1 2015
Copa de les Nacions 1 2017
Altres
Títols Quantitat Temporades
Supercopa d'Espanya 1 2010/11
Supercopa d'Europa 1 2012
Copa italiana 1 2009/10
Copa Intercontinental 1 2012
OK Lliga 1 2012/13