El FC Barcelona obrirà aquest divendres un espai memorial en record a Agustí Montal

El FC Barcelona obrirà aquest divendres un espai memorial en record a Agustí Montal

El Club ha informat que s’habilitarà la tribuna principal del Camp Nou per a tots aquells socis, penyistes i aficionats que vulguin mostrar el seu afecte cap a la figura del president

Amb motiu de la defunció del president Agustí Montal i Costa, el FC Barcelona informa que la capella ardent s’obrirà aquest dimecres, a les 18 hores, al Tanatori de les Corts. El funeral tindrà lloc aquest dijous, a les 13 hores, a l’Església de Sant Vicenç de Sarrià.

D’altra banda, aquest divendres s’habilitarà, a la tribuna principal del Camp Nou, un espai memorial obert als socis, penyistes i aficionats que vulguin mostrar el seu record i afecte cap a la figura del president Montal. Aquest espai memorial estarà obert divendres, entre les 10 i les 19 hores.

Jornada de minuts de silenci

Des que s’ha anunciat la defunció d’Agustí Montal, s’han anat succeint les mostres de record. El minut de silenci més multitudinari ha estat el que s’ha fet abans de la presentació del Barça Innovation Hub, en què el president Josep Maria Bartomeu ha tingut unes paraules de record cap al president Montal.

Per la seva part, el primer equip de futbol i el de bàsquet, durant els seus respectius entrenaments, així com els d’handbol i de futbol sala, que aquest dimecres han dut a terme una activitat conjunta, també han tingut un record per al que va ser president del Barça entre 1969-1977. Igual que el futbol formatiu del FC Barcelona, que aquesta tarda, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha fet un minut de silenci conjunt en memòria de Montal. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut