La celebració dels jugadors del FC Barcelona als vestidors del Santiago Bernabéu després de guanyar el Clàssic

La celebració dels jugadors del FC Barcelona als vestidors del Santiago Bernabéu després de guanyar el Clàssic

La plantilla blaugrana va celebrar de manera eufòrica el triomf èpic al feu madridista en la tornada als vestidors, on es van fer una fotografia per a la posteritat

El FC Barcelona va sortir de Clàssic vencedor (2-3). I tot gràcies a un Messi estel·lar, acostumat sempre a aparèixer ens les grans ocasions, especialment al Santiago Bernabéu, rendit als 500 gols de Messi, l’últim en l’última acció del partit per marcar el gol del triomf que dinamita la Lliga. L’esclat de felicitat dels jugadors al final del partit es va mostrar sobre la gespa primer, amb els jugadors abraçant-se, dirigint-se cap als aficionats culers presents al feu madridista. Perquè sí, amb el gol de Messi es va acabar el partit.

Els jugadors van tornar als vestidors eufòrics, conscients que havien assolit un meravellós resultat que els situa líders de la Lliga. Perquè el Barça vol aconseguir la tercera consecutiva. Abraçades, fotografies i crits d’eufòria van ser els protagonistes d’una celebració més a l’estadi blanc. Perquè guanyar al Bernabéu, el Barça, ho ha aplicat com una tradició més. I és que sis de les últimes nou visites a Madrid a la Lliga han acabat amb victòria culer. Gaudeix amb aquest vídeo exclusiu de la celebració dels jugadors als vestidors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut