El resum del Reial Madrid - FC Barcelona de Lliga

El doblet de Leo Messi, que arriba a la xifra dels 500 gols oficials amb el FC Barcelona, i la diana d'Ivan Rakitic fan volar els tres punts del Clàssic del Bernabéu cap a Barcelona

Emocionantíssim partit del FC Barcelona al Bernabéu. Els de Luis Enrique s'emporten els tres punts del Clàssic de Lliga contra el Reial Madrid i empaten a punts al capdavant de la classificació, en una nit de Sant Jordi en què Leo Messi ha estat el rei (2-3). Perquè seu ha estat el primer gol blaugrana, el que ha empatat la diana inicial de Casemiro, i també seu ha estat el que ha acabat per donar el triomf al minut 92, amb un golàs de geni que el permet sumar 500 dianes amb la samarreta del Barça

Entremig, Rakitic havia posat l'1-2 (min 72), però James havia empatat a falta de cinc minuts per al final del temps reglamentari (2-2, min 85). Però ha aparegut Messi per fer el que més li agrada: ser determinant i ajudar l'equip a cantar un triomf de prestigi.

Així doncs, si t'has perdut el Clàssic, o simplement vols tornar a reviure els gols d'aquest Reial Madrid - FC Barcelona, no et perdis el resum més complet del partit amb el vídeo que trobaràs adjuntat en la imatge.