Luis Enrique: “Hem fet un partit intel·ligent”

Luis Enrique: “Hem fet un partit intel·ligent”

El tècnic blaugrana ha destacat el bon treball dels seus homes tot i les baixes que el Barça presentava davant la UD Las Palmas

El Barça ha sumat aquest diumenge un nou triomf en Lliga, i d’aquesta manera els blaugranes es mantenen en la lluita pel títol. “Hem fet un partit intel·ligent. Valoro positivament el partit que hem fet per les circumstàncies que ens rodejaven, no era un duel fàcil”, ha assegurat Luis Enrique a la roda de premsa posterior. Un duel en què el tècnic asturià ha tingut les baixes d’última hora de Piqué, que ha rebut aquest matí l’alta hospitalària, i Mascherano, amb molèsties a la cuixa dreta a l’escalfament previ. “Hem preferit no arriscar, per això tenim una plantilla àmplia”, ha explicat.

Marlon, del Barça B i que ja havia debutat amb els de Luis Enrique a la Lliga de Campions contra el Celtic, ha debutat en Lliga amb el primer equip i ha completat els 90 minuts: “Ha jugat molt bé, és un jugador que ja tenia experiència i ha demostrat la seva tranquil·litat i ha trobat bona sortida de pilota”, assegura Luis Enrique. Davant les baixes a la línia defensiva, el preparador asturià ha alineat Lucas Digne a la banda dreta tot i ser esquerrà. Un fet que Luis Enrique ha assegurat ser “una molt bona solució”. “Ha mostrat que, tot i ser esquerrà, ho pot fer bé a la banda dreta i, a més, ha generat perill en atac”, ha afirmat.

Preguntat per la jugada del primer gol, en què Busquets ha fet un gran gest tècnic, el tècnic blaugrana explica que “els jugadors troben amb la seva qualitat com definir les accions en un partit i això no suposa cap problema per a Busquets”. L’entrenador del Barça també ha tingut paraules d’elogi per a André Gomes: “Té les condicions físiques i mentals suficients per jugar en diverses posicions i amb una gran mentalitat i ganes”. Finalment, Luis Enrique ha assegurat que el proper objectiu és “clarament sumar els tres punts davant l’Eibar”, fent referència al darrer partit de la competició domèstica per als blaugranes aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut