Els quatre experts en Final Fours

Els quatre experts en Final Fours

Víctor Tomás, Jesper Noddesbo, Viran Morros i Filip Jicha estaran a Colònia per sisena vegada en vuit edicions, i aportaran la seva experiència per intentar guanyar la desena Copa d’Europa de la secció

El proper cap de setmana el Lanxess Arena de Colònia acollirà la vuitena edició d’una VELUX EHF Final4 que decidirà el campió de la Champions League. El Barça Lassa és un dels quatre equips que buscaran el títol –juntament amb el Vardar, el PSG i el Veszprém–, i dins de l’equip es combina la veterania i els jugadors novells en una cita com aquesta. La veu de l’experiència la posen quatre jugadors que viuran la seva sisena Final Four. Són Víctor Tomás, Jesper Noddesbo, Viran Morros i Filip Jicha, que només han faltat a dues edicions durant les seves carreres.

En el cas dels dos capitans, les hauran disputat les sis amb la samarreta blaugrana, i només hi han estat absents les temporades 2011/12 i 2015/16. Per la seva banda, Viran Morros va ser a Colònia les dues primeres vegades amb el Ciudad Real, abans de tornar al Palau. Per a Filip Jicha serà la primera vegada que jugarà al Lanxess Arena com a blaugrana, ja que les cinc participacions prèvies van ser defensant la samarreta del THW Kiel.

L’experiència dels campions

Entre els quatre sumen nou Champions, dues per a cadascun excepte per a Viran Morros, que en té tres. Víctor Tomás i Noddesbo tenen al seu palmarès les dues que ha guanyat el Barça Lassa des que es va instaurar el format de Final Four (2010/11 i 2014/15), i Jicha les va guanyar amb el Kiel les temporades 2009/10 i 2011/12. En el cas de Viran Morros, va tornar al Barça després de guanyar dues Copes d’Europa consecutives amb el Ciudad Real (2007/08 i 2008/09). Un cop tornat al Palau, va repetir la temporada 2014/15 com a blaugrana.

L’experiència d’aquests quatre puntals se suma a la de Xavi Pascual, que, de la mateixa manera, dirigirà la seva sisena Final Four. El contrapunt el posen cinc jugadors que mai no l’han disputat i que s’estrenaran el proper 3 de juny al Lanxess Arena. I és que Valero Rivera, Borko Ristovski, Kamil Syprzak, Timothey N’Guessan i Dika Mem viuran per primera vegada l’emoció de la VELUX EHF Final4 en primera persona. Tots, experts i novells, viatjaran a Colònia amb el dipòsit de la il·lusió a vessar amb l’únic objectiu de tornar a Barcelona amb el preuat trofeu de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut