3 Noddesbo

Jesper Noddesbo

Pivot

Noddesbo és un dels jugadors nascuts lluny de les nostres fronteres que més empremta i contribució ha deixat al Palau Blaugrana

Jesper Noddesbo va néixer a Herning (Dinamarca) el 23 d’octubre de 1980. El lateral esquerre ha estat internacional amb totes les categories de la selecció danesa.

Noddesbo va començar a jugar a handbol a les categories inferiors del Hauge GIF. Amb 19 anys va passar a jugar amb el Team Tvis Holstebro, on va estar cinc temporades (1999-2004). El seu darrer Club va ser el Kolding, també danès, amb el qual va començar a competir al màxim nivell i va aconseguir els seus primers títols. Amb aquest Club va marcar 48 gols en la a la Lliga de Campions abans d’incorporar al FC Barcelona l’any 2007.

Tot i no aixecar cap títol dels més importants durant els seus dos primers anys al Palau, Noddesbo ha estat peça clau en el gran Barça de Xavi Pascual. Les últimes Lligues, Copes i Champions assolides duen també el segell del danès, que ja és un dels jugadors més respectats per l’afició.

Amb el seu ampli historial a Barcelona, Noddesbo és un dels jugadors nascuts lluny de les nostres fronteres que més empremta i contribució ha deixat al Palau Blaugrana. Membre de l’equip que va assolir el 7 de 7 a la temporada 14/15, el danès també ha assolit un lloc estable a la selecció gràcies al seu treball amb el FC Barcelona.

Perfil tècnic

Com a pivot, actua tant en atac com en defensa i es caracteritza per la seva habilitat i rapidesa. La seva presència física el fa un jugador temible i no es fa enrere davant els atacants rivals. La seva experiència és una altra de les seves virtuts.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa ASOBAL 7 2009/10 - 2011/12 - 2012/13 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2016/17
Supercopa d'Espanya 7 2008/09 - 2009/10 - 2012/13 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2016/17
VELUX EHF Champions League 2 2010/11 - 2014/15
Supercopa de Catalunya 8 2007/08 - 2009/10 - 2010/11 - 2011/12 - 2012/13 - 2014/15 - 2015/16 - 2016/17
Super Globe 2 2013/14 - 2014/15
Copa del Rei 6 2008/09 - 2009/10 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2016/17
Lliga 7 2010/11 - 2011/12 - 2012/13 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2016/17
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or als Jocs Olímpics 1 2016
Or a l'Europeu 1 2008
Plata a l'Europeu 1 2014
Bronze a l'Europeu 1 2006
Bronze al Mundial 1 2007
Plata al Mundial 1 2013
Altres
Títols Quantitat Temporades
Lliga danesa 2 2004/05 - 2005/06
Copa danesa 2 2004/05 - 2006/07