Els cinc debutants en una Final Four ja estan preparats

Els cinc debutants en una Final Four ja estan preparats

Dika Mem, Borko Ristovski, Kamil Syprzak, Timothey N’Guessan i Valero Rivera s’estrenaran el proper 3 de juny en la cita de Colònia amb una missió comuna: aixecar la 10a Champions de la secció

Els propers 3 i 4 de juny, a Colònia, el Barça Lassa buscarà guanyar la desena Copa d’Europa de la secció d’handbol, la tercera amb format de Final Four. Al Lanxess Arena, els homes de Xavi Pascual volen rubricar l’excel·lent competició realitzada fins al moment aixecant el trofeu més preuat. La cita és d’allò més atractiva, i ho serà encara més per als jugadors que la viuran per primera vegada. El conjunt blaugrana ha viscut un procés de renovació a la plantilla, amb molts canvis a l’estiu passat i l’arribada de jugadors joves. Això fa que hi hagi cinc jugadors a les portes de disputar la primera VELUX EHF Final Four de les seves carreres.

Dika Mem, Borko Ristovski, Kamil Syprzak, Timothey N’Guessan i Valero Rivera afronten el repte de Colònia amb il·lusió i optimisme. Cap d’ells ha disputat mai aquesta fase final al Lanxess Arena, però han demostrat sobradament que estan preparats. En el cas dels dos francesos i del porter, viuen la seva primera temporada de blaugranes, mentre que l’extrem català i el pivot polonès han arribat a la Final Four en el segon curs com a culers –tot i que Valero havia viscut una primera etapa al primer equip del Barça.

En el cas de Valero Rivera, arriba a la Final Four com a segon màxim golejador de l’equip en la competició. L’extrem ha aconseguit 67 gols fins al moment, i només el supera Kiril Lazarov, amb 76. Per darrere d’ells també destaca l’aportació de Syprzak, amb 34, de Dika Mem, 26, i de N’Guessan, amb 23. Tots ells han aportat el seu gra de sorra per conduir el Barça Lassa cap a una Final Four en què el rival a les semifinals serà el Vardar macedoni. En cas de victòria, el PSG o el Veszprém esperarien a la final. Tot això, amb un únic objectiu final: aixecar la 10a Copa d’Europa de la secció.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut