Josep Maria Bartomeu: “Luis Enrique és un entrenador d’èxit i té les portes obertes per tornar quan vulgui”

Josep Maria Bartomeu: “Luis Enrique és un entrenador d’èxit i té les portes obertes per tornar quan vulgui”

El president del Barça ha destacat el gran treball del tècnic blaugrana al llarg d’aquestes tres temporades i ha destacat la importància d’aquest darrer títol

Després que el FC Barcelona hagi aixecat la 29a Copa del Rei el president Josep Maria Bartomeu ha assegurat que “el treball de Luis Enrique ha estat molt bo i estem molt agraïts, té les portes obertes per tornar quan vulgui. És un entrenador d’èxit. A més, ha arribat al cor dels culers”. D’aquesta manera, Josep Maria Bartomeu ha valorat el treball dut a terme pel tècnic asturià després de tres temporades al capdavant del Barça.

Pel que fa als 9 títols aconseguits pel preparador asturià, el president blaugrana afirma que “són molts objectius assolits i molt bon treball”. “Es tracta d’un treball diari i de temporada rere temporada i hem d’estar molt contents. Referent al partit d’aquest dissabte contra l’Alabès, en què el Barça s’ha imposat per 3-1, Josep Maria Bartomeu ha assegurat que “ha estat una Copa del Rei guanyada amb molt d’esforç i davant un conjunt que tenia les idees molt clares”.

També ha destacat el paper de Leo Messi, decisiu a la final de Copa: “Leo Messi ha tornat a destacar i a ensenyar-nos novament que és el millor del món”. Josep Maria Bartomeu també ha remarcat la importància d’aquest darrer títol aconseguit en el darrer partit oficial disputat al Vicente Calderón: “Ens hem de quedar amb aquest regust bo i celebrar-ho, ja que s’ha guanyat un nou títol contra un gran equip i en el comiat d’aquest estadi”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut