Rivaldo i Kluivert tornaran al Camp Nou per jugar amb els Barça Legends

Rivaldo i Kluivert tornaran al Camp Nou per jugar amb els Barça Legends

L’astre brasiler i el golejador holandès seran dos atractius més per veure el primer partit del l’equip de llegendes blaugrana al Camp Nou, que es disputarà el divendres 30 de juny a les 19.00 hores

Rivaldo i Patrick Kluivert són els dos últims jugadors que s’han sumat a la llista de convocats de José Mari Bakero per disputar el partit davant del Manchester United Legends. Ara fa uns dies es va confirmar la presència de Ronaldinho, Edgar Davids i Simao Sabrosa, i s’espera que els propers dies encara s’anunciïn noves incorporacions per al primer partit dels Barça Legends al Camp Nou.

Els aficionats que vinguin al Camp Nou el proper 30 de juny a les 19 h podran gaudir de jugadors com Angoy, Guzmán, Juan Carlos, Popescu, Nadal, Belletti, Andersson, Déhu, Edmílson, Davids, Goikoetxea, Mendieta, Simao, Ronaldinho, Giuly i Julio Salinas, tots ells entrenats i dirigits des de la banqueta per José Mari Bakero.

Per la seva banda, el Manchester United Legends serà entrenat per Andy Ritchie i exjugadors com Blomqvist, Fortune, Poborsky, Berbatov, Ji Sung Park, Silvestre i Dwight Yorke ja han confirmat la seva presència al Camp Nou.  

Després de l’èxit del partit a Beirut (Líban), on el combinat blaugrana va derrotar el Reial Madrid Leyendas per 2-3 amb dos gols de Giuly i un de Simao Sabrosa, amb tres assistències de Ronaldinho, aquest matx serà el primer que els Barça Legends disputin al Camp Nou. A més, els blaugranes tornaran la visita a Manchester el 2 de setembre a l’estadi d’Old Trafford (15 h, hora local).

Un partit solidari

Aquest enfrontament entre els Legends del Barça i del Manchester United destinarà tots els seus beneficis al projecte PCCB (Pediatric Cancer Center Barcelona), de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a missió garantir el tractament oncològic a tots els nens malalts. El preu de l’entrada oscil·larà entre els 10 € i els 19 €, i els beneficis seran donats en la seva totalitat per a la construcció del nou centre i la investigació contra el càncer infantil.

Com es poden aconseguir les entrades

Les entrades per al partit ja estan a la venda i poden obtenir-se a través dels canals de venda habituals del Club. A la pàgina web oficial del FCB Barcelona els aficionats podran comprar les entrades per al partit del Camp Nou entre el Barça Legends i el Manchester United. A més, també poden aconseguir-les a les taquilles del Camp Nou i al portal Ticketmaster.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut