Ronaldinho tornarà a vestir la samarreta blaugrana al Camp Nou

Ronaldinho tornarà a vestir la samarreta blaugrana al Camp Nou

Els Barça Legends comptaran amb l’astre brasiler en el partit del 30 de juny davant del Manchester United Legends

L’entrenador dels Barça Legends, Jose Mari Bakero, ha sumat tres noms més als primers jugadors que es van anunciar ara fa unes setmanes. Ronaldinho, Edgar Davids i Simao Sabrosa estaran el proper 30 de juny a les 19 h al Camp Nou per enfrontar-se als Legends del Manchester United. Aquesta serà la primera vegada que l’astre brasiler torni a la que va ser casa seva del 2003 al 2008 per jugar un partit amb la samarreta blaugrana.

Els Barça Legends sumen a Ronaldinho, Davids i Simao noms com Angoy, Guzmán, Juan Carlos, Popescu, Nadal, Belletti, Andersson, Déhu, Edmílson, Goikoetxea, Mendieta, Giuly i Julio Salinas. S’espera que durant els propers dies s’anunciïn noves incorporacions.

Per part del Manchester United Legends, exjugadors com Blomqvist, Fortune, Poborsky, Berbatov, Ji Sung Park, Silvestre i Dwight Yorke ja han confirmat la seva presència al matx.  

Després de l’èxit del partit a Beirut (Líban), on el combinat blaugrana va derrotar el Reial Madrid Leyendas per 2-3 amb dos gols de Giuly i un de Simao Sabrosa, amb tres assistències de Ronaldinho, aquest matx serà el primer que els Barça Legends disputin al Camp Nou. A més, els blaugranes tornaran la visita a Manchester el proper 2 de setembre a l’estadi d’Old Trafford (15 h, hora local).

Un partit solidari

Aquest enfrontament entre els Legends del Barça i del Manchester United destinarà tots els seus beneficis al projecte PCCB (Pediatric Cancer Center Barcelona), de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a missió garantir el tractament oncològic a tots els nens malalts. El preu de l’entrada oscil·larà entre els 10 € i els 19 €, i els beneficis seran donats en la seva totalitat per a la construcció del nou centre i la investigació contra el càncer infantil.

Com es poden aconseguir les entrades

Les entrades per al partit ja són a la venda i poden obtenir-se a través dels canals de venda habituals del Club. Compra aquí les teves entrades per al partit entre el Barça Legends i el Manchester United del proper 30 de juny al Camp Nou. A més, també es poden aconseguir a les taquilles del Camp Nou, al portal Ticketmaster i a Entradas.com. 

Què són els Barça Legends

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels a diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut