Barça Legends – Reial Madrid Leyendas: Ronaldinho torna amb la seva màgia en el Clàssic dels Legends (3-2)

El crac brasiler ha fet les tres assistències dels gols dels blaugranes en el triomf davant el conjunt blanc del partit disputat a Beirut; Giuly amb un doblet i Simao han estat els autors dels gols barcelonistes

Els Barça Legends han sortit victoriosos del Clàssic disputat a Beirut per 3-2. Ronaldinho ha estat la gran atracció del duel, just el dia que tornava a vestir la samarreta del FC Barcelona després de la seva marxa del club l’estiu del 2008. El crac brasiler ha fet dues assistències màgiques, totes dues a la primera meitat, que han servit per fer dos grans gols. El primer a Ludovic Giuly i sense mirar, en què els dos futbolistes han clonat el gol marcar a les semifinals de la Lliga de Campions el 2006 a l’estadi de San Siro davant el Milan. Un gol que va servir per classificar l’equip a la final de París, ciutat on el Barça va conquerir la seva tercera Lliga de Campions de la història. Un equip històric i de llegenda que aquest divendres ha fet recordar molts dels grans moments que va viure el barcelonisme amb ells sobre la gespa.

En un estadi, el Camille Chamoun, amb una bona entrada – 38.134 assistents- s’ha viscut un Clàssic apassionant. Perquè tots dos equips han ofert espectacle. El Barça era qui dominava clarament el partit, però Fernando Sanz ha estat capaç d’empatar el duel amb una canonada espectacular a l’escaire a la sortida d’un córner. Angoy ha hagut d’intervenir en algunes accions madridistes i abans del descans, Ronaldinho s’ha tornat a inventar una passada màgica, aquest cop per a Simao, que l’ha controlada sense problemes i ha batut des de dins l’àrea a Contreras. El portuguès tornava a marcar en un Clàssic. I és que Simao Sabrosa ja va marcar davant el Reial Madrid al Camp Nou en la victòria per 2-0 de la temporada 2000/01.

Doblet de Giuly; Aturades d’Angoy

Amb dos canvis per cada equip al descans, Coco per Zambrotta i Popescu per Edmilson al Barça i César per Contreras i Tote per Fernando al Madrid, ha seguit l’equip dirigit per Jose Mari Bakero manant sobre la gespa, tot i que el conjunt blanc ha arribat amb més claredat sobre l’àrea defensada per Angoy, protagonista amb grans aturades. Però qui ha tornat a marcar ha estat el Barça i tot gràcies un altre cop a la màgia de Ronaldinho que s’ha tornat a inventar una passada magistral cap a Giuly que ha rematat amb molta potència i col·locació per fer el 3-1. El públic ovacionava a Ronaldinho, el gran atractiu del partit que ha estat substituït a falta de vint minuts per al final. Javi Guerrero ha escurçat el marcador a sis minuts del final del partit després de picar-la per sobre de Guzmán, introduït a falta de quinze minuts substituint Angoy.  Als minuts finals, el tècnic Bakero ha donat entrada a Luis García i Julio Salinas.

El partit ja no tindria més història i els Barça Legends guanyarien el Clàssic davant el Reial Madrid Leyendas. Un partit que ha servit per tornar a veure Ronaldinho amb la samarreta del FC Barcelona i que com era d’esperar ha estat la gran estrella i protagonista del duel. Però també ha servit per veure a grans jugadors com Abidal, Goikotxea, Nadal, Zambrotta, Edmílson, Davids i Mendieta entre d’altres. Els Barça Legends tornaran a jugar el proper 30 de juny al Camp Nou davant el Manchester United Legens.