L’exhibició de Ronaldinho al Clàssic dels Legends

L’exhibició de Ronaldinho al Clàssic dels Legends

El crac brasiler va brillar en el primer partit amb la samarreta del FC Barcelona amb els Barça Legends amb tres assistències de mag que recorden les que feia amb el primer equip en la seva etapa com a blaugrana

Ronaldinho va ser la gran estrella del Clàssic disputat a Beirut amb els Barça Legends (3-2). El crac brasiler s’ho va passar d’allò més bé i, sense perdre mai el somriure, va repartir tres assistències espectaculars que van suposar tres gols per al Barça, els quals van servir per assolir el triomf davant el Reial Madrid Leyendas. La primera diana, marcada per Giuly, va ser calcada a la de les semifinals del 2006 a la Lliga de Campions a San Siro davant el Milan, després que Ronaldinho trenqués la defensa blanca amb una passada per dalt brillant i que el francès rematés de primeres a porteria.

La màgia de Ronaldinho va durar els 77 minuts que va estar sobre la gespa, en què va repartir joc, centrades mil·limètriques i moviments d’autèntic crac. I és que Ronaldinho guarda tota la seva qualitat. Al ‘10’ només li va faltar marcar, però l’afició va poder gaudir de les meravelles del brasiler el dia que va tornar a vestir la samarreta blaugrana.

Gaudeix de les meravelles de Ronaldinho amb aquest vídeo exclusiu.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut