Les 10 notícies més destacades de la setmana

Les 10 notícies més destacades de la setmana

Repassa les deu publicacions més importants que ens ha deixat l’actualitat blaugrana en els darrers set dies

Arribem al final de la setmana i fem un recull de les deu notícies més destacades en què destaca la renovació de Messi amb el Barça fins al 2021, el nomenament de Josep Segura com a mànager esportiu de l’Àrea de Futbol o la incorporació de Toni Duggan al Femení.

DILLUNS 3-7

Jordi Trias MVP de la LEB Or. El jugador del Barça B de bàsquet ha estat escollit el millor jugador de la segona màxima categoria espanyola amb una mitjana de 20 punts de valoració.

DIMARTS 4-7

Wael Jallouz renova amb el Barça fins al 2021. El lateral tunisià de 26 anys allarga la seva vinculació amb el club al qual va arribar fa tres temporades.

DIMECRES 5-7

Leo Messi renova amb el Barça fins al 2021. El crack argentí allargarà la seva carrera al club blaugrana, al qual va arribar al 2000, per seguir fent història a l’entitat que l’ha vist créixer.

El president del club, Josep Maria Bartomeu, ha valorat de forma positiva la renovació de Messi i ha destacat el compromís del crac argentí amb el club.Josep Segura és el nou mànager esportiu del futbol, convertint-se en el màxim responsable de la gestió esportiva de tota l’Àrea de Futbol

L’Espai Barça fa un pas endavant després que l’Ajuntament de Barcelona proposi l’aprovació inicial de la modificació urbanística per impulsar el projecte patrimonial del Club. El president Josep Maria Bartomeu en una entrevista a Catalunya Ràdio va valorar l'Espai Barça i va assegurar que es finançarà sense problemes.

El Barça Lassa de futbol sala ja coneix els seus rivals de la UEFA Futsal Cup. Els de l’Andreu Plaza jugaran contra el Luparense, el Gyor i el Chrudim a la “Main Round”.

Toni Duggan es converteix en jugadora del Barça Femení. La davantera anglesa de 25 anys firma fins al 2019 i procedeix del Manchester City.

DIVENDRES 7-7

Marc Cucurella, renovat. El lateral esquerrà del Barça B de 18 anys ha acordat allargar el seu contracte per les properes dues temporades ampliables a dos anys més.

El Barça Lassa de bàsquet ja coneix el calendari de l’Eurolliga pel curs vinent. Els blaugranes debutaran a la competició al Palau Blaugrana davant el Panathinaikos. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut