El Barça Lassa ja coneix els rivals a la UEFA Futsal Cup

El Barça Lassa ja coneix els rivals a la UEFA Futsal Cup

El Luparense, el Gyor i el Chrudim, rivals dels blaugranes a la 'Main Round' de la Champions de futbol Sala

El Barça Lassa ja sap amb qui jugarà la primera de les rondes eliminatòries de la màxima competició europea del futbol sala europeu 2017/18. En el sorteig celebrat aquest dijous, els blaugranes han estat emparellats amb el Luparense italià, el Gyor d’Hongria i el Chrudim de Txèquia

Com funciona la UEFA Futsal Cup

La Champions del futbol sala té un format diferent a la resta de competicions. Els blaugranes juguen en primer lloc l’anomenada ‘Main Round’, que es disputa en format de lligueta entre els quatre equips.

Els tres primers classificats del grup on està el FC Barcelona Lassa accedeixen a una segona fase anomenada ‘Elite Round’, on hi haurà 16 equips distribuïts en quatre grups. Els guanyadors de cada grup es classificaran per a la Final Four de la competició.

La ‘Main Round’ tindrà lloc entre els dies 10 i 15 d’octubre i serà a Itàlia, ja que el Luparense és l’organitzador del Grup 4 d’aquesta fase de la competició.

“No serà fàcil”

El Mànager esportiu de la secció de futbol sala, Txus Lahoz, ha valorat el sorteig de la ‘Main Round’ de la UEFA Futsal Cup: “El grup que ens ha tocat no serà fàcil. El Chrudim és un clàssic d’aquesta competició i sap jugar molt bé aquest tipus de partits.”

“El Gyor està entrenat per Marcos Angulo, mentre que al Luparense, que és l'amfitrió, el dirigeix David Marín. Tots dos coneixen molt bé la LNFS i seran partits per estar alerta i no cometre errades. S’haurà d’estar molt concentrats. En aquest tipus de competició qualsevol errada es paga cara.”, ha explicat Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut