Jordi Trias, MVP de la LEB Or 2016/17

Jordi Trias, MVP de la LEB Or 2016/17

El pivot del Barça Lassa B ha estat escollit com el millor jugador de la competició per segon cop en la seva carrera

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha anunciat que el pivot del Barça Lassa B Jordi Trias ha estat l’MVP absolut de la LEB Or de la temporada 2016/17. Una distinció que fa que el blaugrana sumi el segon MVP de la LEB Or de la seva carrera, després del que va aconseguir la temporada 2013/14 quan era jugador del Morabanc Andorra. Guardó merescut per al jugador català, de 36 anys, que ha tingut un paper molt destacat amb el filial blaugrana.

I és que Trias ha estat un fix per a Alfred Julbe i ha assolit uns números difícils de superar. El gironí ha jugat en els 34 partits de la fase regular, ha disputat 30,12 minuts per partit i ha obtingut una mitjana de 20 punts de valoració, amb 11,9 punts anotats i 10,2 rebots. Cal recordar que Trias també va aconseguir un MVP quan era jugador del primer equip, en aquest cas a la final de la Copa del Rei 2007.

“Aquest any he gaudit de nou sobre la pista. Ha estat una temporada diferenciada en dues etapes. Per un costat vam viure una primera volta molt irregular, però amb el pas de les jornades i l’arribada de jugadors amb experiència tot va començar a canviar. Aquesta competència va ajudar molt els joves i vam entrar en una dinàmica guanyadora”, ha explicat al web de la FEB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut