Pablo Álvarez, Matias Pascual i Lucas Ordoñez jugaran els World Roller Games

Pablo Álvarez, Matias Pascual i Lucas Ordoñez jugaran els World Roller Games

Els tres jugadors argentins del Barça Lassa disputaran el Campionat del Món a partir del 3 de setembre

Pablo Álvarez, Matias Pascual i Lucas Ordoñez han estat convocats per disputar els World Roller Games 2017, que se celebraran a Nanjing (Xina) entre el 26 d’agost i el 10 de setembre. Els tres jugadors argentins del Barça Lassa han estat seleccionats per disputar un Mundial en què també hi serà un altre representant del primer equip: Pau Bargalló. Amb la selecció estatal absoluta també hi seran el jove Nil Roca, cedit al Noia Freixenet, i Edu Lamas, blaugrana les dues últimes temporades.

Lucas Ordoñez és l’únic blaugrana que ja va guanyar l’or al darrer Mundial disputat a França (2015), mentre que Matias Pascual i el mateix Ordoñez també van imposar-se a la recent Copa de les Nacions. L’últim Mundial en què va estar present Pablo Álvarez va ser el de San Juan (2011). A més, entre els vuit jugadors de pista seleccionats per Argentina també hi apareixen els exblaugrana Carlitos López i Reinaldo Garcia.

D’aquesta forma, Edu Castro només podrà iniciar la pretemporada (16 d’agost) amb cinc jugadors del primer equip: els porters Aitor Egurrola i Sergi Fernández i els jugadors Sergi Panadero, Marc Gual i Xavi Barroso.

El Mundial absolut d'hoquei patins començarà el 3 de setembre, englobat en la primera edició dels World Roller Games. Una setmana abans, del 27 d’agost al 2 de setembre, es disputarà el Mundial sub-20, en què també hi haurà presència blaugrana: els juniors Xavier Arcas, Pablo Najera i Àlex Joseph (que s’integrarà a l’hoquei formatiu blaugrana procedent de l’Arenys de Munt). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut