5 Ordoñez

Lucas Ordoñez

Davanter

El davanter argentí, culer des del 2015, és intensitat i explosivitat, tota una amenaça per a les defenses rivals

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa Continental 2 2015/16 - 2018/19
Lliga Europea 1 2017/18
Supercopa d'Espanya 2 2015/16 - 2017/18
Copa del Rei 3 2015/16 - 2016/17 - 2017/18
Lliga Catalana 1 2018/19
OK Lliga 3 2015/16 - 2016/17 - 2017/18
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Mundial 1 2015
Copa de les Nacions 1 2017
Altres
Títols Quantitat Temporades
Supercopa d'Espanya 1 2010/11
Supercopa d'Europa 1 2012
Copa italiana 1 2009/10
Copa Intercontinental 1 2012
OK Lliga 1 2012/13