4 Pascual

Matías Pascual

Defensa

Jugador treballador i de gran qualitat tècnica, triomfa al FC Barcelona després d'haver-ho fet al Liceo

Matias Pascual es converteix en jugador del Barça l'estiu de 2013. Després de militar en Clubs argentins com l'Olimpia i el SEC, el defensa va arribar a Europa als 21 anys de la mà del Coinasa Liceo, equip on va jugar dues temporades i amb el qual es va adaptar a l'estil de joc de l'OK Lliga. Amb els gallecs també va obtenir títols de pes com són una Lliga Europea (2012) i una OK Lliga (2013).

El 10 de juliol de 2013 va fer oficial el seu fitxatge pel FC Barcelona. Des de llavors és una peça fonamental de l'equip amb el qual ja ha aixecat una gran diversitat de títols.

Perfil tècnic

Natural de Sant Joan, el bressol de l'hoquei patins argentí juntament amb Mendoza, disposa d'una gran qualitat tècnica i destaca pel seu treball dins de la pista, ja sigui en defensa o en atac, on veu porteria amb facilitat.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa Intercontinental 1 2014/15
Copa Continental 2 2015/16 - 2018/19
Lliga Europea 3 2013/14 - 2014/15 - 2017/18
Supercopa d'Espanya 4 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2017/18
Copa del Rei 3 2015/16 - 2016/17 - 2017/18
Lliga Catalana 1 2018/19
OK Lliga 5 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2016/17 - 2017/18
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Copa de les Nacions 1 2017
Altres
Títols Quantitat Temporades
Supercopa d'Espanya 1 2010/11
Supercopa d'Europa 2 2011/12 - 2012/13
Copa Intercontinental 2 2011/12 - 2012/13
OK Lliga 2 2012/13 - 2012/13
Lliga Europea 1 2011/12