8 Bargalló

Pau Bargalló

Davanter

Bargalló, qui pot ocupar diverses posicions i rols dins de l’equip, és un jugador amb caràcter i molta projecció

Pau Bargalló arriba al FC Barcelona amb 22 anys i molt recorregut per davant. Des de ben petit ha viscut l’hoquei patins des de ben a prop, ja que el seu cosí Francesc, i els seus germans Jordi i Oriol, han estat i són jugador vinculats a aquest esport.

Bargalló es va formar a les categories inferiors del CE Noia Freixenet, on va proclamar-se campió de Catalunya i d’Espanya sent el jugador de referència. Ja en el primer equip, el curs 2013/14,  va aconseguir alçar-se amb la Copa CERS.

L’estiu de 2014, Bargalló va decidir canviar de club i va signar per dues temporades amb el Hockey Club Liceo, on va compartir equip amb el seu germà Jordi Bargalló. En la segona i última temporada a l’equip gallec, el jove mig va aconseguir 29 gols a l’OK Lliga i 7 a Europa.

Perfil tècnic

Pau Bargalló és un jove jugador dretà que destaca per la seva polivalència. Destaca pels seus fonaments tècnics i sobretot tàctics, que el permeten ser un bon recuperador de boles. Els 185 centímetres el doten d’una gran envergadura i compta amb un bon xut de mitja distància. Tot i la seva polivalència, ha assumit un rol ofensiu i destaca també en la faceta de constructor de joc des de zones laterals i diagonals. En definitiva, es tracta d’un jugador amb molt marge de millora que pot ocupar diverses posicions i rols dins de l’equip. El seu caràcter, juntament amb la seva capacitat d’ordenar el joc i desbordar, fan de Bargalló un jugador de present i futur per al conjunt blaugrana.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Supercopa d'Espanya 1 2017/18
Copa del Rei 2 2016/17 - 2017/18
OK Lliga 1 2016/17
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or al Mundial 1 2017
Personal
Títols Quantitat Temporades
MVP de l'OK Lliga 1 2016/17
MVP de la Copa del Rei 1 2016/17
Altres
Títols Quantitat Temporades
Copa CERS 1 2013-2014