Onze jugadors més es reincorporen al dia a dia de la primera plantilla

Onze jugadors més es reincorporen al dia a dia de la primera plantilla

Leo Messi, Neymar Jr., Andrés Iniesta i Gerard Piqué han passat per la Ciutat Esportiva per a la realització de les proves mèdiques

Onze integrants de la plantilla del FC Barcelona han passat aquest divendres les revisions mèdiques de pretemporada. El capità Andrés Iniesta, Sergio, Jordi Alba, Denis Suárez, Digne i Umtiti s’han sotmès a la revisió rutinària d’inici de la pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A aquests sis jugadors se’ls han sumat els quatre integrants de l’equip que es trobaven a la presentació del patrocini de Rakuten al Japó: Leo Messi, Neymar Jr, Piqué i Arda Turan. A més, Gerard Deulofeu ha passat la revisió mèdica prèvia al seu retorn.

Els onze futbolistes reincorporats han passat les proves d’esforç, podologia, densitometria i d’ecocardiografia, tal com van fer els seus companys dimecres. Un cop superades les proves, els jugadors reincorporats se sumaran als seus companys d’equip aquest divendres a la tarda, en la que serà la quarta sessió d’entrenament de l’era Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut