El Barça 2017/18 es posa en marxa amb les proves mèdiques

El Barça 2017/18 es posa en marxa amb les proves mèdiques

Els jugadors citats per a aquest dimecres han tornat a la feina a la Ciutat Esportiva amb les revisions i aquesta tarda s’exercitaran a les 18.30 hores

La pretemporada 2017/18 del primer equip ha començat amb les habituals proves mèdiques. Aquest dimecres al matí els futbolistes han passat les proves mèdiques i físiques. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper hi havia citats divuit futbolistes, tretze del primer equip i cinc del Barça B: Rakitic, Suárez, Sergi Roberto, Mascherano, Rafinha, Cillessen, Alcácer, Aleix Vidal, Marlon, Douglas, Vermaelen, Samper, Munir, Ortolá, Aleñá, Cucurella, Palencia i Vitinho. Aquesta tarda s’incorporarà Gerard Deulofeu.

La revisió mèdica i física ha consistit en proves d’esforç, de podologia, de densitometria i d’ecocardiografia. Una vegada realitzades les observacions mèdiques, els blaugranes saltaran a la gespa a partir d’aquest dimecres a la tarda i amb sessions dobles d’entrenament. En els propers dies s’incorporaran la resta de futbolistes que han tingut compromisos internacionals.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, han visitat la Ciutat Esportiva per saludar els jugadors, Ernesto Valverde i l’staff tècnic en aquest primer dia de feina per al Barça 2017/18. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut