Orlen Wisla Plock – FC Barcelona Lassa: El ritme ha de continuar a Polònia

Orlen Wisla Plock – FC Barcelona Lassa: El ritme ha de continuar a Polònia

Després d’un empat i un triomf com a local en les dues primeres jornades de la Champions, el Barça Lassa d’handbol busca la primera victòria a domicili

El Barça Lassa d’handbol disputa aquest diumenge, a les 19 hores, el partit de la tercera jornada de la VELUX EHF Champions League. Ho fa a Plock, on va viatjar aquest dissabte, contra el Wisla a l’ORLEN Arena. Un pavelló on els blaugrana han jugat només en dues ocasions, amb un balanç d’una derrota i una victòria.

Els homes de Xavi Pascual buscaran el seu primer triomf a domicili de la fase de grups després de l’empat a la pista del Rhein-Neckar Löwen, a més de la victòria al Palau davant del Kristianstad. Per aconseguir-ho, els blaugrana hauran de contrarestar la potència física de la primera línia del conjunt polonès. És una de les armes que va destacar Xavi Pascual en la prèvia de l’enfrontament. El tècnic va destacar el poder físic del Wisla Plock i la seva intensitat quan juga com a local. “Això obligarà a que els contactes siguin contundents”, va afegir Pascual.

Serà el 12è partit oficial de la temporada per al Barça Lassa, que encara no coneix la derrota -11 victòries i un empat- en el que va de curs. El bon estat de forma dels culers va quedar demostrat en l’últim partit de Lliga a Lleó, i els de Pascual buscaran mantenir el nivell per endur-se els dos punts de l’Orlen Arena de Plock.

A Polònia s’han desplaçat els mateixos 16 jugadors que han format les convocatòries dels últims partits. L’enfrontament serà especial per a Kamil Syprzak perquè tornarà a jugar a Plock, on va néixer i on va jugar fins a la temporada 2014/15, abans de signar pel FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut