El resum del triomf blaugrana al Bernabéu

Gaudeix amb els gols i les millors accions de la contundent victòria del FC Barcelona a l'estadi del Reial Madrid (0-3) amb els gols de Suárez, Messi i Aleix Vidal

El FC Barcelona continua intractable al capdavant de la classificació i acaba l'any líder de la Lliga amb 45 punts. Els culers han superat amb contundència al Reial Madrid (0-3) gràcies als gols de Luis Suárez, Leo Messi i Aleix Vidal en un gran partit dels d'Ernesto Valverde. Amb aquesta victòria, els blaugrana ja n'acumulen set en les darreres 10 visites lligueres al Santiago Bernabéu.

Al següent vídeo repassem els tres gols del matx, a més de les accions més destacades d'un espectacular clàssic. El gol de Suárez després d'una gran assistència de Sergi Roberto, l'acció del penal que acaba transformant Messi, o l'espectacular jugada de l'argentí al darrer minut per assistir a Aleix Vidal. Tot això i més, al següent vídeo!