Messi anota el seu 25è gol a la història dels Clàssics

Messi anota el seu 25è gol a la història dels Clàssics

El crac argentí, màxim anotador històric dels duels entre Barça i Madrid, arriba a l’espectacular xifra anotant en el triomf blaugrana al Bernabéu per 0-3

Leo Messi continua batent tots els registres. El màxim golejador històric dels Clàssics ha arribat aquest dissabte a l'espectacular xifra de 25 gols davant el Reial Madrid, després d'anotar des del punt de penal el segon gol del triomf per 0-3 del FC Barcelona davant el conjunt blanc.

L'argentí ha marcat un total de 15 gols al Santiago Bernabéu i 10 al Camp Nou davant els madridistes. Quant a competició, els gols es reparteixen en 17 a la Lliga, 2 a la Champions i 6 a la Supercopa d'Espanya. A més, 21 han estat amb la cama esquerra i quatre han estat amb la dreta. Messi ho ha aconseguit en un total de 37 clàssics disputats, i el seu primer gol davant el Madrid va ser al Camp Nou a la campanya 2006/07, quan va anotar un hat-trick en l'empat a tres.

A més, amb aquest nou gol, Messi acumula ja 19 dianes a la temporada (15 a la Lliga, 3 a la Champions i 1 a la Supercopa) i supera a Gerd Müller com a màxim golejador de les principals Lligues Europees amb un sol equip amb un total de 526 gols. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut