Experiència i classe argentina per afrontar la Copa del Rei

Experiència i classe argentina per afrontar la Copa del Rei

Els tres argentins del Barça Lassa, Pablo Álvarez, Matías Pascual i Lucas Ordoñez, analitzen com afronten la Copa del Rei de Lloret de Mar

El Barça Lassa afronta del 23 al 25 de febrer la Copa del Rei a Lloret de Mar, una competició en què els blaugranes han estat campions en les dues darreres edicions i de la qual acumulen 21 títols. Els tres argentins, Pablo Álvarez, Matias Pascual i Lucas Ordoñez, parlen amb www.fcbarcelona.cat sobre com arriben els dEdu Castro a la competició.

En el partit de quarts de final senfrontaran al Girona, un dels equips més en forma i que va posar-los les coses complicades a la Lliga... Quin rival sesperen divendres a Lloret?

Pablo Álvarez (P.A.): “El duel de quarts serà complicadíssim, al Palau ja ens van posar les coses molt complicades i es van avançar 0-2. Serà un partit exigent, i més en aquest tipus de competicions en què no es poden tenir errors”.

Matias Pascual (M.P.): “És un equip amb molta qualitat que ens pot complicar molt les coses, com bé ens van demostrar al Palau. A més, serà el primer partit de la Copa, que sempre pot costar una mica més”.

Lucas Ordoñez (L.O.): “Esperem estar encertats i mantenir el joc que estem fent darrerament per tal d’arribar com més lluny millor”.

En una Copa del Rei, amb partits tan seguits i exigents, quina és la clau per poder ser campió i com es viu aquesta competició?

P.A.: “La Copa és una magnífica competició en què la porteria pot ser un dels aspectes clau, i comptem amb la millor porteria del món, però hem d’estar atents en tots els aspectes, sobretot el defensiu. Després al davant ja aniran sortint les coses”.

Quin és el millor record que tenen de la Copa?

P.A.: “Tots els títols són molt especials. És un dels primers que es diputen a la temporada i et pot donar molta confiança per al que queda a la Lliga i a la Lliga Europea”.

M.P.: “Quan vaig arribar al Barça era l’únic títol que no tenia i poder-la guanyar aquí va ser un gran record per a tota la vida”.

L.O.: “Per a mi el millor va ser arribar al Barça i jugar-la amb aquest Club, ja que hem guanyat les dues darreres edicions. Lúltima va ser bastant especial, ja que vam guanyar tots els partits amb gols i ens va donar energia per a la resta de temporada”.

Arriben en un gran moment, ja que acumulen 16 partits sense conèixer la derrota i després de certificar la primera posició a la Lliga Europea i com a líders a la Lliga... Això pot ser un factor determinant?

L.O.: “Hem demostrat que som més bon equip a mesura que avança la temporada, ja que hem progressat en molts àmbits. Esperem mantenir-ho aquest cap de setmana a la Copa del Rei”.

Els agradaria repetir aquesta imatge i aixecar la tercera Copa consecutiva i 22a de la història del Club?

M.P.: “Poder repetir-la seria quelcom molt especial, i poder repetir-la amb els companys seria fantàstic”.

L.O.: “És una imatge molt maca. La vam fer per al públic argentí i esperem que en puguem fer una així i una altra amb tot l’equip amb la Copa”.

M’han comentat que parlen una mica de català...

P.A.:
“El parlo una mica (riu) i també em deien Pau dins el vestidor, tot i que des que hi ha el Pau Bargalló ja no tant”.

M.P.: “Al vestidor tots ens ajuden molt i ens parlen castellà per tal que ens entenguem millor. Tot i així, conec algunes paraules (riu)”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut