Recuperació a la Ciutat Esportiva

Recuperació a la Ciutat Esportiva

Els d’Ernesto Valverde s’han exercitat en una suau sessió després de l’empat contra el Getafe al Camp Nou

El FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dilluns a la Ciutat Esportiva. Els d’Ernesto Valverde s’han exercitat al camp número 3, en una suau sessió que ha servit de recuperació dels titulars del partit contra el Getafe. Un enfrontament que va acabar amb empat a zero, però que segueix mantenint els blaugranes al capdavant de la classificació amb set punts de marge respecte al segon classificat, l’Atlètic de Madrid.

En aquest entrenament, el primer d’una setmana amb només un partit –el del proper dissabte contra l’Eibar-, el cos tècnic ha decidit comptar amb els jugadors del Barça B Ortolá, Tarín, Marc Cardona, Ballou, McGuane i Jorge Cuenca. Respecte al primer equip, Ousmane Dembélé no s’ha entrenat per unes molèsties gàstriques, mentre que Paco Alcácer no s'ha exercitat amb permís de l'entrenador. 

Ara l’equip descansarà un parell de dies, després d’un exigent mes de gener en què el Barça s’ha classificat per a la final de Copa. El primer equip tornarà a la feina dijous, ja per preparar el duel de Lliga a terres basques contra l’Eibar (dissabte, 16.15 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut