El resum de la golejada contra el Sevilla a la final de la Copa del Rei

Repassa els gols de Leo Messi, Luis Suárez, Andrés Iniesta i Philippe Coutinho que han servit als blaugranes per sumar la 30a Copa de la seva història

El FC Barcelona ha demostrat el seu gran moment i ambició per seguir guanyant títols. Amb una golejada per 0-5 contra el Sevilla, els blaugranes han aconseguit la 30a Copa de la història barcelonista. Luis Suárez s’ha encarregat d’obrir el marcador i transformar la superioritat culer en el terreny de joc als 13 minuts de la final. Un domini que s’ha reafirmat encara més en una nova gran connexió entre Jordi Alba i Leo Messi que el crac argentí ha aprofitat per situar el 0-2. Una diana que suposava el gol 40 del ’10’ barcelonista  per novena temporada consecutiva.

Abans del descans, però, Luis Suárez ha marcat el seu segon gol de la nit que servia per situar el 0-3 a la mitja part. A la represa el Barça ha mantingut el control de la possessió i de les ocasions de perill. Amb paciència, els d’Ernesto Valverde han ampliat el marcador amb una gran diana d’Andrés Iniesta. Una jugada en què el capità barcelonista ha superat al porter andalús (0-4).

Finalment, Coutinho ha estat l’encarregat d’arrodonir la golejada barcelonista des del punt de penal. El crac brasiler no ha perdonat i ha certificat la 30a Copa culer. No et perdis el resum de les millors accions i gols del Barça a la gran final del Wanda Metropolitano!