Gavi continua batent rècords de precocitat

Gavi continua batent rècords de precocitat

El migcampista blaugrana s’ha convertit en el segon jugador més jove de la competició en arribar als 50 partits de lliga

Gavi ha arribat als 50 partits de lliga defensant la samarreta del Barça, i això ha suposat un nou rècord pel jove jugador. En el darrer partit contra l’Atlètic (0-1), el migcampista, es va convertir en el jugador més jove del Barça en disputar 50 partits de la competició domèstica i el segon en la història de la Lliga, només superat per Iker Muniain.

I és que després de diputar 73 minuts contra els matalassers, Gavi va assolir el mig centenar de partits a la competició domèstica amb 18 anys i 156 dies, mentre que a la temporada 2010/2011, el davanter basc ho va fer amb 18 anys i 77 dies. Així doncs, el futbolista andalús ocupa la segona posició d’un Top10 que encapçala Iker Muniain i engloba a: Bojan, Oyarzabal, Fernando Torres, Ansu, Laporte, Messi, Meré i Musah.

Encapçala la llista blaugrana

A banda de situar-se com el segon jugador més jove en arribar als 50 partits a la Lliga, el migcampista encapçala la classificació pròpia del Club. Així doncs, Gavi també és el jugador més jove de la història del Barça en arribar al mig centenar de partits amb la samarreta culer. L’andalús va superar amb 18 anys, 5 mesos i 13 dies a Bojan, que liderava la classificació anteriorment, amb 18 anys, 7 mesos i 25 dies. El top 3 el completa Ansu Fati amb 19 anys, 11 mesos i 16 dies.

El passat mes d’agost, el blaugrana ja va trencar un altre rècord en convertir-se en el primer jugador de la seva generació (2003) en disputar 50 partits amb la samarreta del FC Barcelona. A més, aquell dia també va esdevenir el segon jugador més jove de la història del Club en superar aquesta xifra, passant per davant de Pedri i sent superat per Bojan Krikic.

Ara per ara, en el que portem de competició, Gavi, no s’ha perdut cap compromís i ha jugat en els 16 partits de Lliga que s’han disputat, sortint en onze ocasions des de l’alineació inicial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut