Atlètic de Madrid – Barça: Un cop sobre la taula (0-1)

Atlètic de Madrid – Barça: Un cop sobre la taula (0-1)

Un gol de Dembélé en el primer temps referma el liderat blaugrana en la classificació de la Lliga, que torna a ser primer en solitari

Victòria molt important a la Lliga! I és que el Barça, que no guanyava al Metropolitano des del 2019, ha pogut endur-se els tres punts contra l’Atlètic de Madrid. Un gol d’Ousmane Dembélé abans de la primera mitja hora de joc ha estat determinant en un duel intens, difícil, i que s’ha tenyit de blaugrana tot i les ocasions dels madrilenys.

D’aquesta manera, els culers aprofiten l’ensopegada del Madrid, que van perdre contra el Vila-real, i tanquen la jornada com a líders en solitari, a tres punts dels blancs.

Un gol que val tres punts

Sobre la gespa del Metropolitano, el Barça ha començat bé, amb el domini de la possessió, de les ocasions i del joc. I, de fet, s’ha avançat en el marcador després d’una jugada de Pedri, una passada cap a Gavi, que s’ha desfet del seu defensor, i d’una assistència per a Dembélé, que no ha fallat davant d’Oblak (0-1, min 21).

Aquest gol, però, ha activat l’Atlètic de Madrid, que a poc a poc ha començat a reaccionar. Especialment en el tram final del primer temps, quan ha aparegut més per l’àrea de Ter Stegen, però sense capacitat per modificar el resultat al descans. Tampoc a la represa, tot i que Joao Félix, Griezmann o Llorente ho han intentat.

Però un dels que ha estat més a prop ha estat un actiu Dembélé, malgrat que en una de les seves oportunitats s’ha topat contra el pal (min 62). També Ferran, amb una rematada que sí que ha acabat al fons de la xarxa, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc (min 72).

Aquestes accions no han arribat a bon port i, tot i intentar-ho, cap de les següents tampoc han canviat el resultat. La més clara, una rematada de Griezmann que ha tret Araujo sobre la mateixa línia de gol ja en el temps afegit (min 92).

Res ha fet moure, però, el 0-1 i el Barça tancarà la jornada com a líder en solitari, just abans de viatjar cap a l'Aràbia Saudita per jugar la Supercopa d'Espanya. Aquest dijous 12, les semifinals, contra el Betis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut