Gavi arriba als 50 partits amb el Barça

Gavi arriba als 50 partits amb el Barça

El migcampista blaugrana s’ha convertit en el segon jugador més jove a arribar a aquesta xifra i el primer de la generació del 2003

Gavi ha arribat als 50 partits defensant la samarreta del Barça. El futbolista, nascut l’agost del 2003, s’ha convertit en el primer jugador de la seva generació a disputar aquesta xifra de partits amb 18 anys i 23 dies.

El de Los Palacios, en el partit contra el Valladolid, també s’ha convertit en el segon jugador més jove de la història del Club a arribar a aquests 50 partits. Ha superat  Pedri, que ho va aconseguir amb 18 anys i 5 mesos, però es queda darrere de Bojan Krkic, que ho va fer amb 18 anys i 3 dies.

El primer del 2003

Gavi ha estat el primer de la generació del 2003 a disputar 50 partits oficials amb el Barça. D’aquesta manera, s’ha convertit en el pioner d’aquesta jove generació a assolir aquesta xifra històrica amb el Club.

Durant aquests partits el migcampista ha aconseguit dos gols i ha repartit cinc assistències. Des del seu debut contra el Getafe, Gavi ha estat titular en 39 partits, mentre que en els 11 restants va entrar en joc des de la banqueta. En aquests primers 50 partits defensant la samarreta blaugrana, ha estat entrenat per Ronald Koeman en 11 partits, per Sergi Barjuan en tres partits -quan va ser tècnic de manera interina-, i la resta per Xavi Hernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut