Alexia, Lewandowski i Gavi ofereixen els seus premis a l'Spotify Camp Nou

Alexia, Lewandowski i Gavi ofereixen els seus premis a l'Spotify Camp Nou

Les nominades a la Pilota d'Or Fridolina Rolfö, Lucy Bronze, Aitana Bonmatí i Asssat Oshoala també han estat a la Llotja vivint el Barça-Vila-real

Nit de reconeixements a l'Spotify Camp Nou. Alexia Putellas, guanyadora de la seva segona Pilota d'Or, Robert Lewandowski, amb el Trofeu Gerd Müller i Gavi amb el Trofeu Kopa com a millor jove menor de 21 anys han rebut una sonora ovació dels aficionats blaugrana. Just abans de l'inici del Barça.Vila-real l'afició culer ha pogut homenatjar-los després de la gala celebrada aquest dilluns. Les nominades a la Pilota d'Or Fridolina Rolfö, Lucy Bronze, Aitana Bonmatí i Asssat Oshoala també han estat a la Llotja vivint el Barça-Vila-real.

Un premi de rècord en un escenari històric 

Alexia Putellas ha guanyat dues (2021 i 2022) de les quatre edicions que s'han celebrat de la Pilota d’Or en categoria femenina. Una Pilota d'Or que se suma al premi Jugadora de l'Any a Europa per la UEFA, que va rebre fa uns mesos i que també va revalidar respecte al curs passat. Uns registres de rècord que ha celebrat aquesta nit amb el públic de l'Spotify Camp Nou, un escenari en el qual el Barça Femení va fer història el curs passat i on disputarà aquest curs els partits de Champions davant el Bayern de Munic i el Rosengard.

Aquesta serà la tercera vegada que el Barça Femení disputarà un partit de UEFA Women’s Champions League a l’Spotify Camp Nou. El primer va tenir lloc el 30 de març del 2022 contra el Reial Madrid, amb l’assistència de 91.553 espectadors, mentre que el segon va ser contra el Wolfsburg el 22 d’abril, davant de 91.648 persones. En tots dos casos, es va batre el rècord mundial d’assistència de públic en un partit de futbol femení.

Pel que fa a Lewandowski el davanter polonès s'ha endut la primera edició del Trofeu Gerd Müller que l’acredita com el futbolista més golejador de la passada temporada, entre Club i selecció. I és que Lewandowski va tancar un 2021 increïble a nivell realitzador, signant fins a 69 gols en tot l’any natural (58 amb el Bayern i 11 amb Polònia).

Per la seva part, Gavi va assolir el trofeu que l'acredita com el millor jove menor de 21 anys després de signar una gran temporada i consolidar-se com una peça clau del primer equip.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut