New York Red Bulls - Barça: Darrer test als Estats Units

New York Red Bulls - Barça: Darrer test als Estats Units

Els homes de Xavi afronten l'últim partit de la gira nord-americana amb bones sensacions i sense conèixer la derrota

El Barça s'acomiadarà dels Estats Units aquest cap de setmana en un partit que enfrontarà als homes de Xavi Hernández amb els New York Red Bulls. L'equip culer arriba a la ciutat del riu Hudson després d'encadenar dues victòries, a Miami contra l'Inter de Miami (0-6) i a Las Vegas contra el Reial Madrid (0-1), i un empat a Dallas contra la Juventus de Torí (2-2). Així, els blaugranes volen tancar aquesta gira pels Estats Units mantenint aquesta imbatibilitat i les bones sensacions que s'han donat en els tres partits disputats fins ara.

El matx es disputarà la pròxima matinada del dissabte al diumenge a la 1:00 (hora de Barcelona, 19:00 hores a Nova York) a l'estadi Red Bull Arena, situat a Nova Jersey, a l'altra banda del riu Hudson i es podrà seguir en viu, només des d'Espanya, a través de Barça TV +

Tercer enfrontament contra els New York Red Bulls

Aquest serà el tercer enfrontament entre els blaugranes i l'equip novaiorquès en la seva història. Els tres partits disputats entre els dos equips han estat amistosos de la pretemporada blaugrana i, fins ara, els dos precedents existents han acabat en victòria culer.

La primera vegada que el Barça i l'equip nord-americà es van enfrontar va ser l'agost de 2006 quan l'equip entrenat per Frank Rijkaard va vèncer per 1-4 amb dos gols de Ronaldinho, un de Messi i un de Saviola. El segon precedent es donaria dos anys més tard, el 2008, i, en aquesta ocasió, els homes de Pep Guardiola es van imposar per 2-6 amb gols de Xavi, Márquez, Jeffren, Pedro i dos d'Eto'o. Curiosament, en aquell enfrontament hi van participar dos futbolistes que han defensat la samarreta dels dos clubs: Rafa Márquez, actual tècnic del Barça Atlètic, i Thierry Henry.

Els New York Red Bulls, en plena disputa de la MLS

Actualment, els NY RB es troben en plena disputa de la Major League Soccer nord-americana. L'equip local es troba en posicions de Play-off i lluita per al títol de la Lliga regular a la Conferència Est de la competició.

Posada a punt per a l'inici de la competició

Un cop finalitzada la gira nord-americana, l'equip tornarà a Barcelona on disputarà, al Spotify Camp Nou, el Trofeu Joan Gamper, que servirà per presentar la nova plantilla a l'afició. Els Blaugranes s'enfrontaran el proper 7 d'agost als Pumas UNAM mexicans, abans de l'inici de la Lliga el pròxim 13 d'agost al Spotify Camp Nou contra el Rayo Vallecano.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut