Luuk de Jong: gols que valen punts

Luuk de Jong: gols que valen punts

El davanter blaugrana ha marcat quatre gols a la Lliga que han donat cinc punts al Barça

Luuk de Jong ha tornat a ser decisiu. Els gols del davanter neerlandès estan donant punts importants a la Lliga, i aquest diumenge davant l'Espanyol, ho va tornar a fer. El gol del '17' culer al minut 96 salva un empat 'in extremis' per al Barça a l'RCDE Stadium i allarga una ratxa històrica als derbis.

Quatre gols, cinc punts

Amb el gol contra l'Espanyol, Luuk de Jong ja acumula quatre dianes a la Lliga: contra el Llevant, el Mallorca, el Granada i ara els blanc-i-blaus al derbi. A més, ha marcat en quatre dels darrers cinc partits disputats, i és el màxim golejador de l'equip des de l'arribada de Xavi amb quatre dianes.

Aquests quatre gols, tots han servit per puntuar i ajudar a sumar a l'equip. Sobretot els tres últims, que han donat cinc punts al Barça. El primer, contra el Llevant, va ser el segon del 3-0 contra els valencians, però els tres gols restants han resultat claus.

A Mallorca, el gol solitari de De Jong va servir per sumar els tres punts, en un partit que es guanyaria per la mínima (0-1) amb el solitari gol del neerlandès. Posteriorment, a Granada, el seu gol inicial va tornar a obrir la llauna, però un gol granadí a les acaballes del partit va acabar empatant el matx (1-1), fent que el gol de Luuk suposés un punt per als barcelonistes.

I finalment, el gol a l'RCDE Stadium, que va salvar un punt per al Barça al minut 96 quan els culers perdien per 2-1. Així doncs, cinc punts aconseguits a la Lliga gràcies als gols del 'killer' culer. A més, cal recordar que també va marcar un gol a la Supercopa d'Espanya davant el Reial Madrid, i en total suma cinc gols aquest curs.

De Jong: "Estic preparat per quan em necessiti l'entrenador"

El davanter ha explicat que: "Marcar m'ha fet molt feliç, però volia agafar ràpidament la pilota per anar a buscar la victòria. Estic content de poder demostrar el que puc aportar a l'equip, i ajudar amb un gol que suposa un punt".

A més, recorda: "Jo sempre em vaig voler quedar al Club i ajudar l'equip, per estar preparat per quan em necessités l'entrenador. Al gener vaig jugar alguns partits i vaig poder oferir les meves qualitats. Sempre vols mostrar el teu millor nivell i per sort ho he fet marcant bons gols”. "Surto des de la banqueta però estic content de jugar al Barça i estar preparat. Em sento feliç de poder marcar gols que ens donen punts", conclou.


Xavi: "Luuk és un exemple"

Al finalitzar el matx, el tècnic blaugrana Xavi Hernández ha destacat que "Luuk de Jong és un exemple i ho dic davant de la plantilla. És un golejador i ha entrat per això. N'ha tingut dos i n'ha marcat una. Treballa, se sacrifica, s'entrena molt bé... és un gran professional".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut