Continua la imbatibilitat blaugrana a l’RCDE Stadium

Continua la imbatibilitat blaugrana a l’RCDE Stadium

Els culers no han perdut en cap de les seves 12 visites a la Lliga a Cornellà-El Prat, i a més, sumen el 24è duel consecutiu contra l’Espanyol sense perdre a la Lliga, un rècord absolut en la història dels derbis

Continua la gran ratxa d’imbatibilitat blaugrana, tant als derbis com a l’RCDE Stadium. Amb l’empat d’aquest diumenge davant l’Espanyol (2-2), els blaugrana acumulen un total de 14 derbis com a visitants a la Lliga sense perdre (set victòries i set empats). D’aquests 14, els últims 12 han estat a Cornellà-El Prat (sis victòries i sis empats), i és que els barcelonistes encara no han perdut mai a la Lliga en aquest estadi, inaugurat el 2009.

De fet, el FC Barcelona és l'equip visitant que més partits de Lliga ha jugat al recinte espanyolista sense haver perdut mai. Una ratxa espectacular.

24è derbi consecutiu sense perdre a la Lliga

En total (sumant partits tant a l’RCDE Stadium com al Camp Nou), el Barça acumula 24 derbis consecutius sense perdre a la Lliga. Una ratxa triomfal de 18 victòries i sis empats, que dura des de fa justament 13 anys: els culers no perden a la Lliga contra l’Espanyol des del 21 de febrer del 2009, 1-2 al Camp Nou.

A més, amb aquest empat, el FC Barcelona registrar la millor ratxa invicte de qualsevol equip en qualsevol tipus de derbi a la història de la Lliga, amb un total de 24. Supera així els 23 partits sense perdre que va estar el Reial Madrid davant l’Atlètic de Madrid durant els anys 2000 i 2013.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut