Preparen el partit de Copa del Rei

Preparen el partit de Copa del Rei

Els homes de Xavi s'han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva pensant en el duel coper davant l'Athletic

L'activitat segueix a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.



Sense temps a pensar en la Supercopa, els de Xavi ja estan concentrats en preparar el duel de Copa del Rei davant l'Athletic Club. Un nou compromís lluny del Camp Nou, serà el sisè consecutiu. 

El passat divendres 14 de gener es va confirmar la data del pròxim partit dels blaugranes. L'Athletic Club - FC Barcelona de vuitens de final de la competició copera es disputarà el dijous 20 de gener a les 21.30 hores. Un compromís que els barcelonistes ja han començat a preparar. Aquest dissabte 15 de gener s'han calçat les botes d'entrenament i han saltat a la gespa del camp 2 de la Ciutat Esportiva. 

Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip, també s’ha pogut veure, de nou, a Martin Braithwaite treballant amb el grup, i que és la darrera de la setmana. Perquè l'elenc dirigit pel tècnic egarenc no torna als entrenaments fins al dilluns 17 de gener a les 11 hores. Sempre focalitzats i concentrats en el matx de Copa davant els bilbaïns, ja que els culers volen continuar avançant ronda. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut