Set partits consecutius lluny del Camp Nou

Set partits consecutius lluny del Camp Nou

El Barça ha iniciat l’any amb un mes de gener ple de partits a domicili

Els partits lluny del Camp Nou copen l'agenda barcelonista. La visita a San Mamés del dijous 20 de gener (21.30 hores) i el viatge a l'Estadi de Mendizorrotza del pròxim diumenge 23 de gener (21 hores) seran els dos partits que tancaran la ratxa culer de 7 partits consecutius jugant fora de casa.

Des que va començar l’any, el Barça no ha disputat cap partit al Camp Nou i encara haurà d’esperar tres setmanes més abans de tornar a jugar un partit amb el públic culer al seu costat. Això si, el partit que obrirà l’any al Camp Nou serà d’alt nivell; els de Xavi Hernández rebran l’Atlètic de Madrid en un duel que serà decisiu per les aspiracions de l’equip.

El mirall de la temporada 2020/21

El rècord de partits oficials consecutius jugats en camp contrari del FC Barcelona es va establir la temporada anterior, precisament en dates molt semblants a les actuals. El Barça va haver d’iniciar l’any jugant vuit partits de fila lluny del camp nou (quatre de Lliga, dos de Copa del Rei i dos de Supercopa d’Espanya). 

Amb set victòries i només una derrota, els resultats d’aquells vuit partits van ser molt positius per als culers. Els homes de Ronald Koeman van completar un inici d’any quasi impecable amb quatre victòries consecutives en Lliga i dues en la Copa del Rei (setzens i quarts). L’única desfeta que va patir l’equip en aquests partits va ser la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic Club a l’estadi de La Cartuja. Mesos més tard ambdós equips es retrobarien al mateix escenari en la final de la Copa del Rei, però aquest cop el resultat seria favorable als culers que es van acabar enduent el títol (0-4). 

Un inici d’any per recuperar sensacions

El Barça suma dues victòries, un empat i una derrota en aquests quatre primers partits de l’any. Tanmateix, tot i les adversitats trobades a causa de les nombroses baixes amb les quals ha hagut de comptar l’equip i la dificultat de disputar tants partits consecutius lluny de l’afició, el FC Barcelona està demostrant personalitat per competir en tot moment gràcies a una idea de joc basada en l’ADN Barça que està sent impulsada per una fornada de joves jugadors que seran importants per als èxits del club a curt i llarg termini. 

Els homes de Xavi Hernández tornaran a la competició dijous vinent contra l’Athletic Club en el duel corresponent als vuitens de final de la Copa de Rei. Una eliminatòria a partit únic en un dels camps més complicats del futbol espanyol que exigirà la millor versió dels culers per passar als quarts de finals. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut